Talentanalyses

 

Ik werk met 2 verschillende talentanalyses:

 

Talenten Motivatie Analyse (TMA):

Een instrument dat persoonlijke drijfveren en talenten in beeld brengt. De TMA is ontwikkel- en toekomstgericht. Het maakt de balans op van dit moment én geeft input om richting te geven aan je werktoekomst. De TMA oordeelt niet, maar geeft inzicht in welke taken en competenties het beste bij je passen op basis van je talenten.

Toepassing TMA

De TMA geeft ook een indicatie van de ontwikkelbaarheid van competenties (hoeveel moeite het ontwikkelen van bepaalde competenties zal kosten). Je kunt met de inzichten vanuit de TMA toetsen in welke mate je huidige werk bij je past en je kunt onderzoeken waarop je je wilt richten voor je ontwikkeling en/of je loopbaan.

 

Persoonlijke Kracht Methodiek:

Een instrument die je inzicht geeft in je talenten en drijfveren en leert je hoe jij jouw unieke kracht zichtbaar maakt. Met deze inzichten ben jij moeiteloos van waarde, weet jij welk pad bij jouw potentieel past en leer je hoe jouw presentatie, personal branding en persoonlijk leiderschap kunt versterken.

Personal branding

De methodiek helpt je om jezelf profileren en het geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om te floreren. Het geeft je inzicht in wie je bent, wat je zoekt en als je het gevonden hebt, hoe jij jezelf authentiek en krachtig kan presenteren. Je weet waar je kwaliteiten liggen en wat belangrijk is voor je korte en lange termijn succes.

Wil je op een luchtige manier de diepte ingaan, verbinding maken tussen je binnenkant en je buitenkant en wil je keuzes maken die jou tot je recht laten komen? Dan is dit een heel mooie methodiek voor jou! 

Scholieren

En ben je scholier die voor de keuze staat om een (vervolg) studie te kiezen, dan is dit een hele waardevolle test voor jou! Je krijgt mooie inzichten over waar je talenten en drijfveren liggen. Kennis van je eigen kwaliteiten, talenten en drijfveren maken een passende studiekeuze een stuk eenvoudiger. Het helpt je een voor jou waardevolle en passende richting te kiezen.

 

Beide instrumenten zijn gebaseerd op de positieve psychologie.