Aanpak

 

Mijn aanpak is mensgericht en persoonlijk, vanuit verbinding. Ik wil je laten nadenken over jouw talenten en hoe je die in kunt zetten of ontwikkelen. Ik loop daarom graag een stukje mee op jouw loopbaanpad. Kijk bij mijn aanbod wat het beste past bij jouw loopbaanvraag.

 

Werken vanuit je kracht & talenten

Als je kunt leven en werken vanuit jouw talenten, kracht, drijfveren en ambitie is de kans groter dat je succes boekt in je werk. Als je werkt vanuit je talenten ben je effectiever, productiever, het vergoot je motivatie en duurzame inzetbaarheid en heb je veel meer plezier en energie in je werk. Je doet dan het werk wat bij je past! 

Het doorlopen van een loopbaanpad begint met een loopbaanoriëntatie.  Samen gaan we in gesprek en onderzoeken we wat je drijfveren en talenten zijn. Daarna kijken we hoe we die talenten kunnen benutten om het beste en leukste uit je werk te halen en meer werkplezier te realiseren. 

 

Blauwdruk

We werken samen toe naar een blauwdruk met een heldere missie en actieplan. Hiermee kan  je de huidige werk(omgeving)  toetsen en de ontwikkeldoelen helder krijgen zodat je vervolgens in staat  bent de volgende reële stap in je loopbaan te maken. Dit alles om het werkplezier te vergroten, je work life balance op orde te krijgen en/of richting te geven aan je loopbaan.  Aan de hand van je unieke blauwdruk kun je krachtige keuzes maken omdat de richting die bij je past helder is.