Werkplezier

Velen van ons hebben een druk (sociaal) leven en proberen meerdere ballen in de lucht te houden. We willen te veel en nemen te weinig rust waardoor essentiële vragen als;

- Waar krijg ik energie van?

- Wie ben ik?

- Wat wil ik?

vaak niet de ruimte krijgen. En juist de antwoorden op deze vragen helpen je om je drukke leven mogelijk te maken en het werkplezier te vergroten.

 

Dit geldt ook ten tijde van de coronapandemie. Uit recente onderzoeken naar werkplezier is gebleken dat tijdens de coronapandemie het werkplezier is verminderd, terwijl de behoefte er naar groter is geworden.

 

Onder werkplezier versta ik:

- het vermogen om uit jezelf

- met plezier je werk te doen

- door het inzetten van je talenten, drijfveren en je kernwaarden

Je haalt dan energie uit je werkzaamheden, je voelt betrokkenheid bij het werk dat je doet en je ervaart gedrevenheid bij jezelf.

 

creativiteit, energie & rust

Omdat iedereen een andere missie, drijfveren, behoeften en talenten heeft, ervaart iedereen werkplezier anders. Inzicht krijgen in wie je bent, wat je wilt en een doelstelling die jou richting en focus geeft, leidt tot meer werkplezier.  Wat werkplezier voor jou betekent gaan we samen naar op zoek. Naast inzicht in werkplezier levert het volgen van een loopbaantraject je ook meer creativiteit, energie en tegelijkertijd rust op. En als je doet wat je het liefste doet op een manier die voor jou moeiteloos is, straal je dat ook zichtbaar uit.