Ik ben Gabriëlle Sleurink, sinds 2014 loopbaanprofessional en Noloc gecertificeerd.
Kenmerkend voor mijn stijl van werken is dat ik resultaatgericht, klantgericht, integer en dienstverlenend ben. Mede hierdoor en vanwege mijn rustige, introverte houding en analyserend vermogen ben ik in staat om me in te leven, luisteren en te reageren op de behoeften van een ander en verbinding te leggen.

Naast loopbaanprofessional ben ik ook HR adviseur bij een gemeentelijke organisatie en daardoor op de hoogte van alle HR trends, ontwikkelingen en thema's.  Ik weet dus ook vanuit de werkgeverskant waar ze mee bezig zijn en waar zij naar op zoek zijn.

 

Regie pakken

Ik geef kleur aan mijn leven door open te staan voor plezier en bewust te genieten van het hier en nu. Door te durven spelen en leven, daarvan te genieten en het uit te stralen pak ik regie over wat ik wil en waar ik voor sta.

Dit is ook de reden dat ik met Buro Blauwdruk ben begonnen. Als inwoner van Zwolle, waar ik met mijn gezin woon, ben ik een echte blauwvinger. Mijn powerkleur is blauw wat staat voor communicatie & organiseren en ik help graag anderen inzicht krijgen in zichzelf middels het maken van een persoonlijke blauwdruk.

 

Persoonlijke groei

In mijn werk wil ik graag van betekenis zijn, door met verbinding, creativiteit en speelsheid zaken concreter, beter en mooier te maken, anderen te helpen groeien door zichzelf te worden en plezier te beleven in wat ze doen; want het mooiste wat je kan worden is jezelf!

 

Ik ben geregistreerd loopbaanprofessional bij de Noloc en gecertificeerd TMA en Persoonlijke kracht specialist.